Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

VIDEO Βουλευτης της Χρυσης Αυγης σε αμοκ,βριζει αστυνομικους και χτυπαει παρκαρισμενο ΙΧ.Και η ελ.αστ. παρουσα τον καμαρωνει.Εξαλλου οι μισοι αστυνομικοι και παραπανω ψηφιζουν Χρυση Αυγη.

Πρωταγωνιστής ο νεοεκλεγής βουλευτής κ. Παναγιώταρος,τον οποιον τον ψηφισαν κυριως τα Σωματα Ασφαλειας.






Οι μισοί αστυνομικοί ψήφισαν «Χρυσή Αυγή»!

Η οργάνωση «μεγαλούργησε» εκεί όπου ψήφισαν ένστολοι ετεροδημότες, όπως στους Αμπελόκηπους
Πρωτοφανής η απήχηση του κόμματος της «Χρυσής Αυγής» στους αστυνομικούς, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, σχετικά με το πώς ψήφισαν σε εκλογικά τμήματα. Όπως σημειώνει η Καθημερινή η Χρυσή Αυγή αναδείχτηκε πρώτο κόμμα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο, σε εκλογικά τμήματα των Αμπελοκήπων, όπου ψηφίζουν και ένστολοι ετεροδημότες!

Μεταξύ άλλων, στα εκλογικά τμήματα της Καισαριανής, όπου ψηφίζουν υπηρετούντες στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΜΑΤ, ΥΜΕΤ), συγκέντρωσε ποσοστά από 12,4% έως 18,95%, αρκετά δηλαδή πάνω από τον γενικό μέσο όρο του κόμματος. Ωστόσο η διαφορά ήταν ακόμη πιο εμφανής στα εκλογικά τμήματα των ενστόλων στους Αμπελόκηπους. Στο 806 Εκλογικό Τμήμα Αθηνών στην οδό Αμπελακίων η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε πρώτο κόμμα με ποσοστό 22,2%.

Παρόμοια είναι η εικόνα στο 807 Εκλογικό Τμήμα, που επίσης βρίσκεται στο 17ο δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων, στην οδό Αμπελακίων. Η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε πρώτο κόμμα συγκεντρώνοντας 122 ψήφους, ήτοι 21,3% και ακολουθούν: ΣΥΡΙΖΑ με 93 ψήφους (16,2%), Ν.Δ με 92 ψήφους(16,1%) και Ανεξάρτητοι Έλληνες με 47 ψήφους (8,2%).

Στο 808 εκλογικό τμήμα, όπου επίσης ψήφισαν ένστολοι ετεροδημότες, η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε το 22,7% των ψήφων, ποσοστό μάλιστα σημαντικά μεγαλύτερο σε σχέση με τη δεύτερη Ν.Δ. που «περιορίστηκε» στο 12,7% και τον ΣΥΡΙΖΑ (11,6%).

Στα εκλογικά τμήματα 810 - 817 που βρίσκονται στο 56ο Λύκειο στην οδό Πανόρμου 7 και το 16ο Λύκειο στη συμβολή της Πανόρμου με την οδό Λαρίσης, στους Αμπελοκήπους, η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ποσοστά της στην περιφέρεια της Α΄ Αθήνας, αγγίζοντας το 23,6%. Συνολικά σε αυτά τα εκλογικά τμήματα ψήφισαν 5 χιλιάδες αστυνομικοί.

Όπως αναφέρει το Βήμα, εάν συνυπολογισθεί ότι κατά μέσο όρο σε κάθε ένα από αυτά τα τμήματα, όπως προκύπτει εξάλλου και από τους εκλογικούς καταλόγους, ψηφίζουν περίπου 550-700 άτομα κι ο αριθμός των αστυνομικών που ψηφίζουν σε αυτά κυμαίνεται από 20% ως 30% επί του συνόλου των ψηφισάντων, τότε με την σχετική αναγωγή το ποσοστό των αστυνομικών που ψηφίζουν "Χρυσή Αυγή" κινείται μεταξύ του του 45% και του 59%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.