Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

VIDEO Ο "Χρυσαυγίτης αστυνομικός" της Πάτρας

Εξαιρετικη η ανακοινωση της αστυνομιας. 

 

Μια ολοκληρη διμοιρια, εχει δεχθει επιθεση με μολοτωφ, απο ομαδα κρανοφορων. Εμεις βλεπουμε οτι ενας απο αυτους ηταν εκει μαζι τους.

Δεν εχει σημασια τι βλεπεις. Τι λεει η ανακοινωση εχει σημασια.

 

Συμφωνα με αυτην λοιπον, καποια στιγμη ενας απο αυτους τους πλησιαζει, μπαινει στην ομαδα τους και κανεις δεν κανει καμια κινηση εναντιον του. Αντιθετα ακουνε, κατα την ανακοινωση, τις υποδειξεις του κυριου με το κρανος προς τους αστυνομικους που φαγανε την μολοτωφ, για την συμπεριφορα τους. Ασε που τον προστατευουν και απο τις εκρηξεις!

 

Η ανακοινωση της αστυνομιας καταληγει οτι ηταν παρεξηγηση γιατι ο τυπος με το κρανος, το ατομο δηλαδη, "δεν ήταν γνωστό σε αυτούς, ούτε κατ’ όψη" Ποια οψη? Την μαρκα του κρανους?

 

Για αυτον που γραφει τις ανακοινωσεις της αστυνομιας, (διαχρονικα), του ευχομαστε οταν αποστρατευθει, με το καλο, να γραψει ενα εργο ανταξιο του Αγναντεματος του Παπαδιαμαντη, τον Μυλωνα και τον Καλικαντζαρο η' εστω τον Γαμο της Ποντικουλας...

Μεγαλη εφεση στο παραμυθι. 

 

Κοιταξτε στο βιντεο στο 0.55

 

 

 

Παρασκευή, 25 Μαϊ 2012
Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η Αστυνομία αναφορικά με δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά ότι κρανοφόρος που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τοποθετείται στα frei corps της Χρυσής Αυγής που προκάλεσαν τα διήμερα εκτεταμένα επεισόδια στην Πάτρα, καμία απολύτως σχέση δεν έχει με το Σωμα της Αστυνομίας. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται, πρόκειται για άτομο το οποίο εξακολουθώντας ωστόσο να φορά το κράνος του, μπήκε στις
τάξεις των ΜΑΤ για να διαμαρτυρηθεί στον επικεφαλής τους για την ... στάση τους έναντι των ταραξιών.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, που αφορούν καταγγελίες για «Χρυσαυγίτη Αστυνομικό» στα επεισόδια της Πάτρας, προχθές, έξω από το εργοστάσιο της Πειραϊκής-Πατραϊκής, ανακοινώνεται ότι:
Το πρόσωπο αυτό ουδεμία σχέση έχει με την Αστυνομία. Όπως προέκυψε, από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα, μετέβη στο σημείο, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων για τη στάση της αστυνομίας έναντι των συγκεντρωμένων και εκείνη τη στιγμή πήραν έκταση τα επεισόδια. Οι δυνάμεις που βρισκόντουσαν στο σημείο είχαν μεταφερθεί εκεί από την Ακαρνανία για ενίσχυση των τοπικών αστυνομικών δυνάμεων και το άτομο δεν ήταν γνωστό σε αυτούς, ούτε κατ’ όψη. Όπως διαπιστώθηκε, από τη διενεργούμενη έρευνα, πρόκειται για υποψήφιο Βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα.
Για τα επεισόδια διενεργείται προανάκριση, υπό την εποπτεία Εισαγγελέα".
Τί ανέφεραν τα δημοσιεύματα και ποιες φωτογραφίες παρουσιάστηκαν
«Χρυσαυγίτης» αστυνομικός.
Πρόκειται για κρανοφόρο, ο οποίος το απόγευμα της περασμένης Τρίτης - όπως εμφανίζεται στο παρακάτω βίντεο - ηγούνταν πορείας «Χρυσαυγιτών» προς την «Πειραϊκή Πατραϊκή» για να επιτεθούν σε μετανάστες.
Ο ίδιος, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στη σχετική φωτογραφία, όταν φτάνει στο χώρο και ξεκινούν τα επεισόδια, μπαίνει μέσα στις δυνάμεις των ΜΑΤ και όλοι μαζί βρίσκουν καταφύγιο πίσω από «κλούβα» της αστυνομίας.
Ο «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει δύο φωτογραφίες από το σχετικό βίντεο, οι οποίες είναι χαρακτηριστικές γι' αυτό που συνέβη.Αυτό δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο που δείχνει «συνεργασία» μεταξύ φασιστοειδών και αστυνομικών.
Θυμίζουμε τους κουκουλωμένους «οδηγούς της ΕΘΕΛ» (με τον ένα να παραδέχεται πως είναι ...εθνικιστής και αρθρογράφος στο φασιστικό περιοδικό «Απολλώνιο Φως») και την προστασία που τους παρείχαν τα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα τον Ιούνη του 2011 στις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Θυμίζουμε επίσης ότι σε πρόσφατα επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ, δυνάμεις των ΜΑΤ μαζί με «αγανακτισμένα» φασιστοειδή πετούσαν πέτρες σε μετανάστες μικροπωλητές.
Οπως επίσης τις παλιότερες επιθέσεις φασιστοειδών σε βάρος μεταναστών που ζούσαν μέσα στο Εφετείο που γίνονταν με τις αστυνομικές δυνάμεις απλά να...παρακολουθούν.
Μόλις χτες, φασιστοειδή και αστυνομικοί πολιορκούσαν από κοινού γραφεία πολιτικού κόμματος στο κέντρο της Αθήνας ...
Πάτρα: Οργανωμένη επιχείρηση Κράτους – Παρακράτους για την “εκκαθάριση” μεταναστών!
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τα επεισόδια που έγιναν στην Πάτρα τις προγούμενες μέρες με αφορμή τη δολοφονία 30χρονου άνδρα από μετανάστες. Στα επεισόδια πρωτοστάτησαν μέλη της Χρυσής Αυγής εξ Αθηνών κατά τα λεγόμενα.
Δείτε παρακάτω πώς ο επικεφαλής των χρυσαυγιτών, που πριν τα επεισόδια συντονίζει την διάταξη και την πορεία των χρυσαυγιτών, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ξεπηδά μέσα από τα ΜΑΤ τα οποία "δέχονται επίθεση από τη Χρυσή Αυγή" και προσπαθεί να προφυλαχθεί (!!!!).
Κράτος και παρακράτος - κατά τα φαινόμενα - εκμεταλλεύονται κυνικά το θάνατο του 30χρονου και θέτουν σε εφαρμογή επιχειρησιακό σχέδιο "σκούπας" μεταναστών που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την δημιουργία στρατού αγανακτισμένων και οξυμένου κλίματος ξενοφοβίας. Μετά τα επεισόδια στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, όσοι μετανάστες διέμεναν εκεί "μεταφέρθηκαν σε άλλες πόλεις", μάλλον στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας.
ΠΡΙΝ τα επεισόδια

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ των επεισοδίων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.