Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Daily Mail η αστυνομια φλερταρει με τους Νέο Ναζι

Ενώ οι ζητιανοι παλευουν για σκουπιδια,ακομη και η αστυνομια φλερταρει με τους Νέο Ναζι.

Έξω από την έδρα του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή είδα χθες τους άνδρες με τα μαύρα μπλουζάκια που επευφημούσαν και ζητωκραυγαζαν όταν μια μοτοσικλέτα της αστυνομιας βρυχήθηκε,κανοντας σηματα με τους αντίχειρες-επάνω στους νεοναζί διαδηλωτές. Στοιχεία της αστυνομίας φέρονται να έχουν ισχυρούς δεσμούς με την ακροδεξιά.

Με τις συμμοριες της Χρυσής Αυγής να γυριζουν με μοτοσικλετες, στα μερη που ζουν μεταναστες και με τον φοβο νεων επιθεσεων,το ζήτημα της φυλετικής βίας ενταθηκε μετά από την αγρια επιθεση που δεχθηκαν πέντε Αιγύπτιοι στην πρωτεύουσα και ένα μέλος του ξένου Τύπου άσχημα χτυπημένο μετα τη μαγνητοσκόπηση μασκοφόρων νεοναζί που κυνηγουσαν Αφρικανούς στους δρόμους.

Ίσως, ακόμη και σε αυτή την τελευταια ώρα, η Ελλάδα μπορεί να τραβηχτει από το χείλος του γκρεμού.
Αλλά καθώς τα αστέρια βγήκαν πάνω από την Ακρόπολη χθες το βράδυ, ήταν δύσκολο να μην καταλήξει κανεις στο συμπέρασμα ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, ερχεται σκοτάδι για αυτην την κάποτε περήφανη χώρα.


 

As beggars fight for scraps, even police flirt with the Neo-Nazis, writes Andrew Malone in a special dispatch from Athens

PUBLISHED:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.