Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΑΙΣΧΟΣ.Ιδιωτικοποιησαν ξαφνικα την τηλεφωνικη γραμμη για ραντεβου του Εοπυυ!








Η Cosmote στέλνει απο χθες στους συνδρομητές της το εξής μήνυμα.

"COSMOTE
ΤΟ 184 ΑΛΛΑΞΕ.ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΛΕΣΤΕ 14784 (24/24ΩΡΟ,ΧΡΕΩΣΗ 1.18 ΕΥΡΩ /ΛΕΠΤΟ). ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ selfcare.cocmotemyview.gr"


Το κόστος για να τηλεφωνήσεις για ιατρό ήταν 7 λεπτά και τώρα που έγινε...ροζ γραμμή, εκτοξεύεται στο 1.18 ευρω το λεπτο, αυξηση τουλάχιστον 70%, εαν υποθεσουμε οτι θα εχεις ξεμπερδέψει σε 60 δευτερόλεπτα και επίσης δεν γνωρίζουμε για την χρέωση ΦΠΑ.

Και όλα αυτα έγιναν μέσα σε μια νύχτα, δώρο στην εταιρεία Cosmote, απο τους ασφαλισμένους του Ταμείου!

Είναι το δεύτερο δώρο μας, μέσω Εοπυυ, καθώς αντί να στέλνουν τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ για αιματολογικές εξετάσεις, τους παραπέμπoυν στις ιδιωτικές εταιρείες Euromedica και Βιοιατρική, μεταξύ άλλων, με αυξημένο κόστος για το ταμείο που μπορεί να φτάσει και 1000% .

Να υπενθυμίσουμε οτι ο Όμιλος της Euromedica, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους παροχής ιδιωτικής Υγείας, πάνω από ένα χρόνο τώρα καθυστερεί συστηματικά την καταβολή της μισθοδοσίας, με αποτέλεσμα σήμερα οι εργαζόμενοι να βρίσκονται τέσσερις μήνες απλήρωτοι.

Κι όμως, όπως δείχνουν τα οικονομικά στοιχεία του ομίλου για το πρώτο τρίμηνο του 2012, εμφανίζει κέρδη εκατομμυρίων ευρώ.
Τον περασμένο Απρίλιο οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε στάση εργασίας σε δυο υποκαταστήματα και στην Κλινική Αθήναιον στο Βύρωνα που ανήκει στον όμιλο. Στο υποκατάστημα του Περιστερίου η στάση είχε καθολική συμμετοχή.
Τον Ιούλιο η Euromedica ανακοίνωσε σε εργαζόμενη στο συγκεκριμένο υποκατάστημα και μάλιστα εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Σωματείου Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών την απόλυσή της

Εως πότε η "επιχειρηματικότητα" θα στηρίζεται στις πλάτες ενός ολόκληρου λαού?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.