Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Όταν το MEGA αγάπησε τον Βορίδη.



O Μαυρουδής Χρήστου Βορίδης ήταν ένας βουλευτής του ακροδεξιού ΛΑΟΣ,με ελάχιστο ειδικό βάρος,περιορισμένη διείσδυση λόγω μαύρου παρελθόντος και ισχνή κοινοβουλευτική δράση,στα όρια του γραφικού.

Παροιμιώδης έχει μείνει η ερώτηση πού έκανε,στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου,στις 25 Νοεμβρίου του 2010,με αποδέκτες τους Ρέππα,Βενιζέλο και Μπιρμπίλη με θέμα "Αεροψεκασμοί άγνωστης προέλευσης".Η ερώτηση εδραζόταν σε άρθρο απο την "Ελεύθερη Ώρα" σχετικά με μια θεωρία ότι σκοτεινά κέντρα,ψεκάζουν τους Έλληνες,ώστε να γίνουν ηλίθιοι!

(Διαβάστε σχετικά)
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/7245665.pdf

Όταν ο Βορίδης έναν χρόνο μετά υπουργοποιήθηκε,δημιούργησε αίσθηση η τοποθέτηση του στο πρωτοκλασάτο αλλά και εξαιρετικά υπεύθυνο (και κατα καιρούς αμαρτωλό) Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.Εκείνη την εποχή μάλιστα είχε δοθεί όλο το βάρος στο σχεδιασμό του Υπουργείου στην δρομολόγηση των μεγάλων έργων και στις αναθεωρήσεις των Συμβάσεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).Επίσης,το Υπουργείο Υποδομών διαχειριζόταν το ΕΣΠΑ και τα μεγάλα έργα υποδομής,εκείνη την εποχή,ήταν παγωμένα.

Μέρες μετά την ορκωμοσία της Κυβέρνησης,η οποία έγινε στις 11 Νοεμβρίου 2011,κάποια πράγματα άρχισαν να παίρνουν μορφή.

Στις 16 Νοεμβρίου 2011,στην Αθηναϊκή Λέσχη, Βορίδης και Ψυχάρης,παρέα με ένα υψηλόβαθμο δημοσιογραφικό στέλεχος του ΔΟΛ,γευμάτισαν και τα είπαν. Φανταζόμαστε ότι είχαν πολλά να συζητήσουν,στην αυστηρά,πριβέ λέσχη.

Η συνέχεια πάντως είναι γνωστή. Ο Βορίδης πιάνει καθημερινό στασίδι στο ΜEGA.






Και συνεχίζει... Η πρώτη εκπομπή της ¨Ανατροπής¨,για την σεζόν 2012-΄13,δεν έιχε πολλές διαφορές,απο τις τελευταίες εκπομπές της προηγούμενης. Καλεσμένος του Γιάννη Πρετεντέρη ,ο Βορίδης.

Εμείς ευχόμαστε στα βαριά χαρτιά του ΜEGA,στον τομέα της ενημέρωσης (και της ψυχαγωγίας ίσως),Πρετεντέρη και Βορίδη,πάντα επιτυχίες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.