Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Σερίφης Δένδιας.Συστηματικός επισκέπτης στα σκοπευτήρια της Αστυνομίας.


geloiografies.blogspot.gr



Το έριξε στην σκοποβολή με περίστροφο ο υπουργός δημοσίας τάξεως. Ζηλεύοντας προφανώς την δόξα των υφισταμένων του,οι οποίοι προπονούνται στην σκοποβολή,ο κος Δένδιας για δύο ή τρεις φορές το δεκαήμερο και επί τουλάχιστον ένα τρίωρο,"τραβάει εξάσφαιρο" στα σκοπευτήρια της Αστυνομίας στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με ανάρτηση του bloko.gr,εκεί βρισκόταν και όταν τον αναζητούσαν εναγωνίως,την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου,τα προεδρεία των ΠΟΑΞΙΑ - ΠΟΑΣΥ,για να τους ενημερώσει τι μέλλει γενέσθαι με τα ειδικά μισθολόγια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,οι συνεργάτες του κ. Δένδια διαμήνυαν ότι δεν μπορεί να διακόψει το προγραμμά του και πως θα τους δει όταν θα βρεθεί έστω και το ελάχιστο ενδιάμεσο χρονικό κενό στο γεμάτο πρόγραμμα του με κρίσιμες και υψηλές διαδοχικές συναντήσεις.

Μάλλον η έφεση του στην σκοποβολή,τον έκανε να δηλώσει,ατυχώς,τον Οκτώβριο,μετά τα γεγονότα με τους απεργούς στο πεντάγωνο,"σήμερα αστοχήσαμε".

Τότε στα μπλόγκς και στο διαδίκτυο κυκλοφορούσε ένα κείμενο του Παναγιώτη Παπακωστόπουλου με τίτλο " ΣΕ ΤΕΝΕΚΕΔΑΚΙ ΑΣΤΟΧΗΣΑΤΕ κε. ΔΕΝΔΙΑ;" γράφοντας...προφητικά:

"...ο υπουργός προστασίας του πολίτη κ. Δένδιας βγήκε στα κανάλια να δηλώσει οτι " σήμερα αστοχήσαμε"!!!Έτσι απλά! Όπως στις ταινίες! Που αστοχήσατε κ. Δένδια; Σε τενεκεδάκι σκοποβολής;"

Προσπαθούμε να θυμηθούμε κάποιον άλλον υπουργό δημοσίας τάξης,που να έτρεφε παρόμοια αγάπη για τα υπηρεσιακά περίστροφα.

Τελικά στο υπουργείο αυτό,ο κος Δένδιας βρήκε την κλίση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.