Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η απάντηση του 'Αδωνι Γεωργιάδη,για την ανάρτηση της συνέντευξής του στην Lloyd's List


"Αν δεν καταλαβαίνετε τί παιχνίδι ήθελε να παίξει εκείνη την ημέρα αυτή η εφημερίδα τί να σας πω;"

Αυτή ήταν η η απάντηση που έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης,μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter,σχετικά με το δημοσίευμα του Νοεμβρίου 2011 της εφημερίδας Lloyd's List,όπως δημοσιεύθηκε στο  LEFTeria-news το και αναδημοσίευσε το Left.gr







Το δημοσίευμα έκανε αναφορά σε συνέντευξη του Γεωργιάδη,η οποία δόθηκε αμέσως μόλις ειχε αναλάβει υφυπουργός ναυτιλίας,απο το City του Λονδίνου.

Στην συνέντευξη,ο Γεωργιάδης  έλεγε ότι μέσα απο τα προβλήματα τους,οι απλοί Έλληνες δεν καταλαβαίνουν πόσο οι εφοπλιστές αγαπουν την Ελλάδα και ότι οι Έλληνες πλοιοκτήτες δεν επηρεάζονται πραγματικά από την ελληνική κρίση.

 Επίσης έδινε προσωπική εγγύηση,ότι δεν θα υπάρξουν άλλοι φόροι για τους εφοπλιστές,καθώς και ότι θα προχωρήσει απρόσκοπτα η ιδιωτικοποίηση λιμένων και ναυπηγείων. 

Στην-υπέροχα προβοκατόρικη-ερώτηση λοιπόν του Jungle Report "Πήρες τουλάχιστον κάνα μπόνους γι αυτές τις μπαρούφες, ή τσάμπα το γλείψιμο; " η απάντηση του Γεωργιάδη ήταν ότι πρόκειται για παιχνίδι της εφημερίδας.

Μία ερώτηση είναι λοιπόν αν αμφισβητεί την Lloyd's List,ο Γεωργιάδης.

Βέβαια μια άλλη ερώτηση θα ήταν πώς "θάφτηκε" η συγκεκριμένη συνέντευξη το 2011. Τον Νοέμρη του 2011,ο Γεωργιάδης,άνηκε ακόμη στο ακροδεξιό ΛΑΟΣ και φανταζόμαστε,οτι αυτή ήταν η πρώτη του συνέντευξη σε ένα μέσο όπως η Lloyd's List,η κορυφαία εφημερίδα παγκοσμίως,για τον ναυτιλιακό κλάδο.

Γιατί δεν την διένημε το Γραφείο Τύπου του υφυπουργού ή έστω το πολιτικό του γραφείο;

Εμείς είχαμε βρεί και δημοσιέυσει ένα απόσπασμα τον Ιούνιο 2012 και το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι από την ιστοσελίδα της Lloyd's List και απο την 'Ενωση Εφοπλιστών και Πρακτόρων,στην μακρινή Ταυλάνδη!


Τελικά,λίγες μέρες αφότου ορκίστηκαν στη Κυβέρνηση Παπαδήμου,οι βουλευτές του ΛΑΟΣ,Γεωργιάδης και Βορίδης,ο μεν πρώτος έτρεξε να δώσει διαπιστευτήρια στους εφοπλιστές ο δε δεύτερος,είχε εκείνο το ραντεβόυ με τον Ψυχάρη στην Αθηναική Λέσχη.

Σαν έτοιμοι απο καιρό...



Παρακάτω,μερικές αναρτήσεις χρηστών,στον προσωπικό λογαριασμο του Άδωνι Γεωργιάδη,στο twitter.

@dstergiadis
@AdonisGeorgiadi @JUNGLE_Report ΜΑΚΗΣ... Αλλος τουμπας. χαχαχααχαχ ο μιστερ μοκο ...
 ‏@J4ckGr
@AdonisGeorgiadi Όπα αυτό το δημοσίευμα δεν το είχα δει. Μπράβο μπράβο. Άξιος.
@merkos_001
θυμήθηκα τώρα τον Γκιωνάκη που έλεγε φέρτε μου κατουρημένες ποδιές να της φιλήσω . @AdonisGeorgiadi @JUNGLE_Report
 ‏@K1TSOS
@J4ckGr @AdonisGeorgiadi Οχι μόνο άξιος, ΠΑΝΑΞΙΟΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.