Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Αφήνουν την HOCHTIEF να φύγει με 1 ΔΙΣ απλήρωτες εργοδοτικές εισφορές & δρομολογούν αυτόφωρο για οφειλές στα Ταμεία 150.000 ευρώ.




Eνώ ο Κανάδικός δημόσιος ασφαλιστικός φορέας Public Sector Investment Board , εξαγόραζε το ποσοστό της Γερμανικής HOCHTIEF, στο Ελευθέριος Βενιζέλος, για περίπου 1,1 δισ. ευρώ, η Γερμανική εταιρεία «ξεγλίστραγε» ταυτόχρονα από ασφαλιστικές εισφορές αξίας 1 δίς. ευρώ.


Τα Καναδικά ασφαλιστικά ταμεία αγοράζουν μερίδια σε ευρωπαικά αεροδρόμια, ενώ τα δικά μας δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν από το PSI που μεθόδευσαν Παπαδήμου-Βενιζέλος και την εισφοροδιαφυγή τύπου HOCHTIEF.


Το Υπουργείο Εργασίας έχει τεράστια ευθύνη καθώς δεν κινήθηκε όλον αυτόν τον καιρό για την εξόφληση του χρέους, όπως φυσικά και το ΙΚΑ.


Επίσης ευθύνες υπάρχουν και στο Υπουργείο Ανάπτυξης που γνώριζε λεπτό προς λεπτό την διαδικασία πώλησης, αλλά δεν «υπενθύμιζε» στην HOCHTIEF, ότι πρέπει να αποπληρώσει, πριν φύγει.


Παράλληλα με την «κοπάνα» ενός δις, ασφαλιστικών εισφορών της Γερμανικής εταιρείας, ετοιμάζεται εγκύκλιος (αν δεν έχει κυκλοφορήσει ήδη), που προβλέπει αυτόφωρο για απλήρωτες ασφαλιστικές εισφορές από 150000 ευρώ και άνω.


Τέτοιο δούλεμα.


Να θυμίσουμε ότι οι Γερμανοί «επενδυτές» είχαν καταφέρει πρόσφατα να γλιτώσουν και 400 εκ. ευρώ ΦΠΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


Έλεος με τους Κινέζους "επενδυτές". Τωρα η COSCO ξαναζητάει "κούρεμα" στην καταβολή του τιμήματος.- Τι έχει ζητήσει εως τώρα.
http://lefteria-news.blogspot.gr/2013/02/cosco.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.