Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

VIDEO που προβλήθηκε σε εκδήλωση στο Παρίσι, παρουσιάζοντας τα Κοινωνικά Ιατρεία Αλληλεγγύης στην Ελλάδα.




Στις 23 Μαρτίου 2013, έγινε εκδήλωση στο Παρίσι , για τα Κοινωνικά Ιατρεία στην Ελλάδα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την "Ομάδα Αλληλεγγύης Ελλάδας-Γαλίας για την Υγεία" και την "Πρωτοβουλία Ελλήνων καλλιτεχνών και Φοιτητών".

Από το δίκτυο των Κοινωνικών Ιατρείων μίλησε ο καρδιολόγος, και επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού Γιώργος Βήχας.


Το βίντεο που αναρτούμε στο LEFTeria-news είναι η Παρουσίαση των Κοινωνικών Ιατρείων Αλληλεγγύης που έκανε η "Ομάδα Αλληλεγγύης Ελλάδας-Γαλίας για την Υγεία"και προβλήθηκε εκείνο το βράδυ, με τίτλο “Dispensaires Sociaux Solidaires en Grèce”





Παρουσιάζονται το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιιατρείο στο Ελληνικό, το Κοινωνικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης, Κοινωνικό Ιατρείο Καβάλας, Κοινωνικό Ιατρείο Κιλκίς, Κοινωνικό Ιατρείο Αγίου Νικολάου, Κοινωνικό Ιατρείο Πτολεμαΐδας, Κοινωνικό Ιατρείο Κοζάνης, Κοινωνικό Ιατρείο Βύρωνα, Κοινωνικό Ιατρείο Λάρισας, Κοινωνικό Ιατρείο Ρόδου








Να θυμίσουμε οτι και το βραβευμένο βρετανικό περιοδικό New Internationalist, είχε δημοσιεύσει τον Ιανουάριο του 2013, ένα εξαιρετικό ρεπορτάζ για τις συλλογικότητες & δομές αλληλεγγύης της Αθήνας 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.