Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Έκκληση στον Αβραμόπουλο από το Δίκτυο Σπάρτακος. Δώστε απολυτήριο στους Κεφαλονίτες φαντάρους. Είναι εφικτό.





ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com







Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014


Ο ΥΕΘΑ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛOΝΙΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ


Ζώντας άμεσα το δράμα των συναδέλφων που βλέπουν τις οικογένειές τους και τον αγαπημένο τους τόπο να πλήττονται τόσο βίαια, για δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστες μέρες, από την καταστροφική μανία του εγκέλαδου. Συναισθήματα που εντείνουν στο έπακρο οι εκτιμήσεις των επιστημόνων ότι η Κεφαλονιά δεν αποκλείεται να χτυπηθεί ακόμη πιο σκληρά από το γεωλογικό φαινόμενο... 


Ακούγοντας τον καημό τους, αφού όχι μόνο οι ίδιοι αλλά και οι οικείοι τους πλέον αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στο μεγάλο κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης, αφού κόποι και ιδρώτας μιας ζωής έγινα ερείπια.
Συναισθανόμενοι την αγωνία τους, αφού ο νους και ο συλλογισμός τους πηδά πάνω από τις μάντρες των στρατοπέδων, γυρνά την πλάτη σε σκοπιά και εκπαίδευση, και ταξιδεύει στα συντρίμμια της Κεφαλονιάς.


Σας καλούμε εμείς, οι συνάδελφοι τους που μοιραζόμαστε  καθημερινά την αγγαρεία, την εκπαίδευση και την υπηρεσία να τους  δώσετε τώρα Απολυτήριο και να τους απαλλάξεται από την στρατιωτική θητεία.


Θα συμφωνήσετε και εσείς ότι η απόφαση του ΑΓΕΣ Αθ.Τσέλιου, για χορήγηση 10ημερης άδειας ήταν ένα μέτρο που πρέπει να ανανωριστεί από όλους, αλλά δυστυχώς δε φτάνει. 


Μην μας απαντήσετε με τη γλώσσα της υπηρεσίας και μην αναφερθείτε στο καθήκον κλπ. κλπ. κλπ.


Εσείς, ο ίδιος βρήκατε μέσα σε ελάχιστο χρόνο τουλάχιστον 200 αξιωματικούς-υπαξιωματικούς-φαντάρους για να επανδρώσετε το Ευρωπαικό Στρατηγείο, αφαιρώντας κόσμο από την παραμεθόριο για να συμβάλλει στην επέμβαση του Γάλλου Προέδρου Ολάντ και της πετρελαικής εταιρείας ΤΟΤΑL στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.


Ξέρετε καλύτερα από εμάς, πόσα βύσματα των νεολαίων  ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι πραγματικά φαντάσματα στο Πεντάγωνο.


Φέρτε τους πίσω λοιπόν στις ακριτικές μονάδες για να καλύψουν το κενό των συναδέλφων . 


Καλούμε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να συναισθανθεί την απελπισία και τα αδιέξοδα των κατοίκων της Κεφαλονιάς.


Να δώσει ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ στους Κεφαλονίτες φαντάρους και  να επιτρέψει  στους συναδέλφους να επιστρέψουν απαλλαγμένοι από την στρατιωτική θητεία, συμβάλλοντας και αυτοί-όπως καλύτερα γνωρίζουν από όλους μας-να ξαναστηθούν οι οικογένειες στα πόδια τους και να γίνει ο τόπος τους καλύτερος, ομορφότερος και να μας χαρίζει τη φιλοξενία του.



ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλε, αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να δείξουμε όλοι μεγαλείο ψυχής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.