Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Έλεος με τους Κινέζους "επενδυτές". Τωρα η COSCO ξαναζητάει "κούρεμα" στην καταβολή του τιμήματος.- Τι έχει ζητήσει εως τώρα.



Τι άλλο θα ζητήσει η COSCO και οι Κινέζοι για να "επενδύσουν". Εχουν λάβει μεταξύ άλλων μια λεόντειο σύμβαση παραχώρησης της Προβλήτας, συνεχίζουν ανενόχλητοι απο τους ελεγκτικούς μηχανισμούς την καταστρατήγηση κάθε έννοιας εργασιακής νομιμότητας στους χώρους εργασίας της, απολαμβάνουν αναρίθμητες φοροαπαλλαγές, προσφορά δικτύου σιδηροδρόμου 12 χιλιομέτρων, μέχρι που ζήτησαν να τους παραχωρηθεί εν κρυπτώ, στρατιωτικό αεροδρόμιο!


Και όλα αυτά ενω υπάρχει και ρεπορτάζ που έκανε το τηλεοπτικό κανάλι του Ευρωκοινοβουλίου σχετικά με τον πιθανό συσχετισμό κινέζικου παραεμπορίου και της διακίνησης των εμπορευματοκιβωτίων.


Τώρα ζητούν να δίνουν λιγότερα απο τα συμφωνημένα. Δηλαδή ενώ έχουν πετύχει μια μείωση του ετήσιου τιμήματος, με "φιλική διευθέτηση”, τώρα η Cosco απαιτεί νέα μείωση του ελάχιστου εγγυημένου τιμήματος που καταβάλλει για κάθε χρόνο παραχώρησης του εμπορευματικού σταθμού.


Οι Κινέζοι για τις δραστηριότητες τους στον εμπορευματικό σταθμό πρεπει να καταβάλλουν για το 2013, 28 εκατ. ευρώ, μέρος των οποίων αποτελεί το ελάχιστο εγγυημένο τίμημα. Όμως ζητούν "κουρεμα" στο ποσό, ενώ είναι ήδη... "κοντοκουρεμένο" καθώς η ήδη συμφέρουσα για την Cosco σύμβαση του 2009 υπέστη μεταβολή το 2011, την οποία πάλι είχε ζητήσει ο Κινέζικος Όμιλος!


Χαρίστε τους τον ΟΛΠ να ησυχάσουμε!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ


ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ –ΩΡΑΡΙΑ-ΣΤΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΙΙ ΤΗΣ COSCO ( ΠΡΩΗΝ ΟΛΠ)


COSCO.Μετά την προβλήτα, τις φοροαπαλλαγές,τα εργασιακά και τον σιδηρόδρομο, θέλει & στρατιωτικό αεροδρόμιο!


VIDEO.EUROPARLTV.Η Cosco κράτος εν κράτει στον Πειραιά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.