Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Όταν ο Άδωνις έκανε τον Βρετανό ομόλογό του…γυναίκα. Δεν εχει ιδέα με ποιόν και ποιά συνομιλεί;







Εντάξει, σίγουρα αν δεν ήταν ο Σαμαράς, αυτή την στιγμή ο Άδωνις Γεωργιάδης θα ήταν πλανόδιος βιβλιοπώλης, αφού ακόμη και το μαγαζί του, έξω το έριξε.


Όμως έγινε πλανόδιος Υπουργός Υγείας, στα κανάλια αλλά όχι μόνο.


Ο κύριος αυτός από τον θεσμικό του ρόλο συνομιλεί με τους ομολόγους του στην Ευρώπη. Δυστυχώς όμως δεν έχει ιδέα που μιλάει και σε ποιόν. Ή και σε ποιά….



Αποκαλυπτικός ο διάλογος του Άδωνι με τον συγγραφέα Στέφανο Λίβο στο twitter, όπου ο Στ. Λίβος τον ρωτάει ποια προσόντα είχε στην Υγεία και κατάφερε και έγινε Υπουργός, με τον Άδωνι να επικαλείται τα συγχαρητήρια που πήρε από την Υπουργό Υγείας στην Μ.Βρετανία.



Η υπουργός Υγείας στην Βρετανία βέβαια είναι Ο υπουργός Υγείας, Jeremy Hunt, απλά ο απίθανος τύπος που έχει υπουργοποιηθεί συνομιλούσε κάποια στιγμή με την Jane Ellison, Parliamentary Under-Secretary of State, στο βρετανικό υπουργείο Υγείας.


Ο Άδωνις μετά απο μια σιωπή, αναλογιζόμενος την γκάφα του, απάντησε βάζοντας μπροστά τον Σαμαρά και την ΕΕ (;), σε μια απάντηση ενδεικτική του πολιτικού του επιπέδου - παιδικής χαράς:

"πολύ σε έχει πονέσει που έγινα Υπουργός και που ο Πρωθυπουργός και η ΕΕ στηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις μας ε;"




Ενα δωράκι στον Άδωνι, να το κορνιζάρει κάπου, ώστε να μην εκτίθεται.




Από το LEFTeria-news το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε. Η ευθύνη για την κατάντια του πολιτικού προσωπικού που μας κυβερνά, είναι πρωτίστως δική μας.


«Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν . Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους 

Πλάτωνας  427-347 π.Χ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΓΓΡΑΦΟ. Ο Άδωνις με Υπουργική Απόφαση απαγορεύει στους γιατρούς Ωνασείου “την άσκηση κριτικής των πράξεων των οργάνων Διοίκησης του Κέντρου δημοσίως”.



'Αδωνις Γεωργιάδης:"Στο Πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε ουδείς" Αδωνις - Βορίδης και ο κατάλογος των νεκρών του Πολυτεχνείου απο το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.



Νέο πάρτυ οι ιδιώτες στην Υγεία. Τραπεζοκόμοι με 130000 ευρώ όταν το προσωπικό κοστιζει 40 χιλ. Δελτίο Τύπου εργαζομένων στο “Α.Συγγρός”





Υγειονομικός χάρτης για γέλια. Ανάθεση σε ιδιώτες, που κατέγραψαν σχεδόν 3 φορές περισσότερους εργαζόμενους. Στοίχισε 4 εκ.





Εξηγήσεις ζητούν οι γιατροί καθώς ο Άδωνις δίνει την ανασύσταση Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και ΕΟΠΥΥ στην Ομάδα Ράιχενμπαχ, με αμοιβή 4,5 εκατ. ευρώ!




Κινητικότητα! Μετέφεραν χειρουργημένους ασθενείς ενώ ο "Δρ Άδωνις" έκανε λογο μέχρι και για αναβολές χειρουργείων!





Σαντορίνη.Ο αγώνας των κατοίκων με επιστολές και κινητοποιήσεις για να μην δωθει το Νοσοκομείο σε ιδιώτες. Εκβιάζει ο Άδωνις.




Editorial κορυφαίου διεθνούς ιατρικού περιοδικού επιτίθεται στον κανονισμό υποχρεωτικής εξέτασης HIV του Άδωνι





Τι έχουν δηλώσει HRW και Διεθνής Αμνηστία για τον καταχρηστικό κανονισμό που επανέφερε ο Άδωνις για τον HIV.





Άδωνις Γεωργιάδης και Βαρβιτσιώτης με Κοινή Υπουργική Απόφαση προσπαθούν να καταργήσουν τις Συλλογικές Συμβάσεις των Ναυτικών





LLOYD'S LIST.Αδωνις Γεωργιάδης. Οι απλοί Έλληνες δεν κατανοούν ότι οι εφοπλιστές αγαπάνε την Ελλάδα.Όχι άλλοι φόροι για τους εφοπλιστες.






Η απάντηση του 'Αδωνι Γεωργιάδη,για την ανάρτηση της συνέντευξής του στην Lloyd's List





Οταν ο Αδωνης Γεωργιαδης εγγυωταν προσωπικα στους εφοπλιστες οτι δεν θα φορολογηθουν και οτι θα πουλησει τα λιμανια!!




IBTimes «Άπιαστο το Greekovery». Το φιάσκο με Gazprom & ΕΡΤ και ο διορισμός του Άδωνι Γεωργιάδη που «προκάλεσε τεράστια θλίψη».





Ανακοίνωση της Γενικής Συνέλευσης των Εργαζόμενων του Αττικού Νοσοκομείου για τον 'Αδωνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.